Välkommen till

Emmas Skrivmaskin

Foto: Elin Mångren Foto: Alvin Wedstedt, Kulturhuset Royal Foto: Angelina Pavanelli
Emmas skrivmaskin

Mångsysslare inom kultur

Här kan du klicka dig vidare till några olika projekt och samarbeten där Emmas skrivmaskin är en stor eller liten del av maskineriet. Till exempel ClownClubben som är Sörmlands sjukhusclowner och bland annat dyker upp på Mälarsjukhuset och Nyköpings lasarett.

Ett Danståg för Alla är ett nystartat projekt för barn och unga. Vår vision är att få hela Eskilstuna att dansa – från orten till city och från landet till stan. 

Det Vackra är en liten butik och utställningslokal mitt i Gamla stan, Stockholm, som går att hyra om du har en idé du brinner för.

Lira Musikkollo är ett dagkollo där du får vara precis den du vill vara samtidigt som du lär dig spela instrument, skriva låtar och starta ett band. Fast du behöver vara mellan 9 och 15 år. Lira håller till på Balsta musikslott.

RAD är organisationen för Sveriges auktoriserade dramapedagoger. En dramapedagog arbetar med teaterns verktyg i någon typ av pedagogiskt syfte, eller bara för att det är roligt och spännande.

A new clown in town
Kontakta mig om du undrar något eller vill veta mer om en klänning som jag håller på att sy av parkeringsböter. Eller skriv en dikt till mig! Alla jag gillar kommer jag publicera här på sidan.

Mvh Emma Gustafsson, konstnärlig följeslagare

Namn E-post Skriv poesi Skicka din dikt!